Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

4daagse Nijmegen 2023 Op Tv

De Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2023: Vier dagen vol muziek, cultuur en gezelligheid

Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juli wordt Nijmegen het decor van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Dit grootschalige evenement trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers en biedt een gevarieerd programma vol muziek, cultuur en gezelligheid.

Bekijk hier de line-up en livestream van de Vierdaagsefeesten 2023

De Vierdaagsefeesten staan bekend om hun uitgebreide muziekprogramma, met optredens van zowel nationale als internationale artiesten. Dit jaar staan onder andere Guus Meeuwis, Armin van Buuren en Anouk op het programma. Naast muziek is er ook veel aandacht voor cultuur, met onder meer theater, dans en beeldende kunst.

Een van de hoogtepunten van de Vierdaagsefeesten is de Vierdaagse Wandelmars. Van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juli lopen duizenden wandelaars vier dagen lang door de omgeving van Nijmegen. De wandelmars is een unieke ervaring die jaarlijks veel deelnemers trekt.

Naast de Vierdaagse Wandelmars en het muziek- en cultuurprogramma is er nog veel meer te beleven tijdens de Vierdaagsefeesten. Zo zijn er verschillende markten, kermisattracties en foodtrucks. Ook is er een speciaal programma voor kinderen.

Of je nu komt voor de muziek, de cultuur, de gezelligheid of de Vierdaagse Wandelmars, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2023 zijn een evenement dat je niet mag missen. Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juli is het feest in Nijmegen!


Comments